Монеты Xbox. [Translate] Xbox Coins.
Discus and support Монеты Xbox. [Translate] Xbox Coins. in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Зачем в xbox live существуют монеты "G"? [Translate by Mod] Why do I have "G " Coins on Xbox Live? 895fa45e-01ca-4674-876b-4f8e61f7575a Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by ВсеволодМалюков, Mar 25, 2019.
Thema:
Монеты Xbox. [Translate] Xbox Coins.
Loading...
-
Монеты Xbox. [Translate] Xbox Coins. - Similar Threads - Монеты Translate Coins
-
Problemas al jugar en una consola XBOX ONE[Translation-Problems playing on an XBOX ONE...
in XBoX Games and AppsProblemas al jugar en una consola XBOX ONE[Translation-Problems playing on an XBOX ONE...: Durante el juego aparece el siguiente mensaje: "Vas a regresar a la pantalla del titulo porque se ha cambiado de perfil". En ese momento regresa a inicio reclamando la clave de acceso y... -
No me puedo conectar a xbox live en mi 360[Translation-I can't connect to xbox live on my 360]
in XBoX on ConsolesNo me puedo conectar a xbox live en mi 360[Translation-I can't connect to xbox live on my 360]: Cuando intento conectarme a xbox live desde mi 360 tarda unos segundos intentando iniciar sesión, pero no inicia y me aparece el código de error 8015190e, ya busque las posibles soluciones en la... -
Problème de mise à jour [Mod Translation - Update problem]
in XBoX Games and AppsProblème de mise à jour [Mod Translation - Update problem]: Je vais dans Mes Jeux application et samedi que la mise jour et en cours d'installation mais l'installation n'avance pas mais c'est écrit que c'est toujours en mise jour [Mod Translation - I go... -
XBOX 나이인증 오류 [Mod Translation-XBOX age certification error]
in XBoX AccessibilityXBOX 나이인증 오류 [Mod Translation-XBOX age certification error]: 하.. 이거 때문에 말 짜증나는데 아이핀 인증을 완료하 '인증완료' 버튼을 누르면 그 작은 창에서 다시 인증화면이 뜹니다. 오류가 발생해서 XBOX 프로필을 만들 수가 없는데 좀 해결해주세요. 이 게 인증 시스템 관리 안 거면 인증수단을 더 만드시던지요. 아이핀 하나만 놔놓 이것마 오류나네요.. 일처리 참 잘하십니다잉..? [Mod... -
التحميل [Mod Translation - Download]
in XBoX Games and Appsالتحميل [Mod Translation - Download]: السلام عليكم ورحمة الله وبركاته أنا املك xbox one ولدي مشكلة في اكتمال تحميل لعبة the division 2 حيث يتوقف التحميل الى ٩٧% فقط. وقمت بالإلغاء التحميل وحملتها مره أخرى ووجهت نفس المشكلة.... -
Sheep Raider Remasterizado [Mod Translation - Sheep Raider Remastered]
in XBoX on ConsolesSheep Raider Remasterizado [Mod Translation - Sheep Raider Remastered]: Ola... dai vai minha sugestão... seria incrivel se houvesse uma oportunidade de haver um Remasterizaçao do jogo Sheep Raider...de assim como ja fizeram o Crash e o Spyro que ficou incrivel...... -
ติดตั้งเเพ็คเกมที่เเยกไม่ได้[Translation-Can't install a separate game pack]
in XBoX Games and Appsติดตั้งเเพ็คเกมที่เเยกไม่ได้[Translation-Can't install a separate game pack]: โหลด forza horizon 3 standard มาเล่น แล้วซื้อแพคเเยกของเกมมาซื้อได้ ติดตั้งไม่ได้ มันขึ้นว่า ไม่มีเเอปที่เชื่อมโยงกับแอปข้างต้น มีวิธีเเก้มั้ยครับ [Translation-Load Forza Horizon 3 standard and... -
Mis logros [Mod Translation - My achievements]
in XBoX on ConsolesMis logros [Mod Translation - My achievements]: Hola buenas noches quería saber porque mis logros no me sale la notificación de que lo he desbloqueado osea no me los muestra inmediatamente [Mod Translation - Hello, good night, I wanted to know... -
Mi logros[Translation-My achievements]
in XBoX on ConsolesMi logros[Translation-My achievements]: Hola buenas noches, tengo un error en mi consola cuando desbloqueo un logro no me da la notificación instantáneamente [Translation-Hello good night, I have an error on my console when unlocking...